PRVI TOUR TROJK NA ČATEŽU

Oceni ta prispevek
(0 glasov)

V soboto 08.04. smo Čatežani gostili in organizirali svoj prvi turnir pod okriljem ZDPS. Udeležba je bila skorajda presenetljivo nad pričakovanji, zato smo imeli domačini kar nekaj več dela s postavitvijo igrišč. Dodatna igrišča bi sicer lahko veliko lažje pripravili na drugi bližnji lokaciji, a smo želeli da smo vsi na enem in istem prostoru (osrednji vaški trg), zato so bile meritve igrišč skorajda filigranske (na cm).

Po uvodnem zajtrku, melodijah naših Čateških m'skvantarjev, nagovorih organizatorja in predsednika ZDPS, nas je pozdravil in nagovoril tudi g. Kastelic, župan občine Trebnje, ki je nekaj minut kasneje tudi simbolično vrgel prvo kroglo, in s tem začel uradni del tekmovanja.

Igrali smo 5 kol švicarja po sistemu Buchholz, s časovno omejitvijo 45 minut in dodaten obrat. V izločilne boje se je uvrstilo 16 najboljših ekip, ki so igrale na izpadanje vse do finalnih bojev.

V zaključku tekmovanja so bile najboljše naslednje ekipe:

1.     1. mesto RU.BE.NO: Rumiha Vlado, Bela Rudi, Novak Slavko

2.     2. mesto SLOGANA: Peljhan Jan, Skrbinek Jože, Rode Žan, Dovžan Matevž

3.     3. mesto ODBOJKARJI IZ NORIŠNICE: Kobal Žiga, Bonšek Blaž, Bračič Simon

3.     3. mesto VILA ANA: Sever Gregor, Vorih Drago, Košič Srečko

 

Domačini iz Čateža pa smo veseli, da smo prišli tudi do svojih prvih TOUR točk.

Tekmovanje se je odvijalo v prekrasnem vremenu, kar se je ob koncu dneva videlo tudi na obrazih nekaterih tekmovalcev (sonce je naredilo svoje).

 

 

Dare Erdeljc


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/zdpssi02/public_html/templates/ot_vozzmag/html/com_k2/templates/default/item.php on line 277
Prebrano 1045 krat Nazadnje urejano na Torek, 11 April 2017 10:29