Tour trojk na Fužinah

TOUR Napisal  Laura Bračič Torek, 07 Junij 2016 18:17 velikost pisave zmanjšaj velikost pisave povečaj velikost pisave Galerija slik
Oceni ta prispevek
(1 glas)

V soboto, 4.6.2016, so se petankarji ponovno zbrali pri Medvedih na Fužinah. Tokrat je bil na vrsti tour trojk, ki se ga je udeležilo 23 ekip.

Tekmovanje je vodil Jože Skrbinek, sodnika pa sta bila Marjana Živič in Simon Bračič. Igrali smo 5 krogov »švicarja« po sistemu Bucholz z omejenim časom, nato pa se je 8 najboljših ekip pomerilo v izločilnih bojih. Med najboljše štiri ekipe so se uvrstili Sloga SJJ Team, SLO 1, Skrita kamera in Nevarni. Zvezde so tokrat stale na strani ekipe SLO 1 (Jože Skrbinek, Dragan Antonijević, Matevž Dovžan in Žan Rode), ki je v finalu po trdem boju premagala ekipo Skrita kamera (Zdenka Kšela, Jože Peklar in Bogdan Kirbiš). Medalje za tretji mesti pa sta si priborili ekipi Nevarni (Brane Osredkar, Zijad Smajić in Martin Lipovšek) in Sloga SJJ Team (Stojan Dimnik, Jure Kodre in Jože Hribar).

Vreme nam je tudi tokrat šlo na roke, zato smo preživeli lepo in petankarskih užitkov polno soboto. Čestitamo vsem dobitnikom medalj in hvala vsem za udeležbo in športno navijanje ob igriščih. 

Že zdaj pa vas vabimo spet na Fužine na družabni turnir, Petačev memorial, v soboto, 2.7.2016.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/zdpssi02/public_html/templates/ot_vozzmag/html/com_k2/templates/default/item.php on line 277
Prebrano 1813 krat Nazadnje urejano na Torek, 07 Junij 2016 18:26