Natisni to stran

Prvi tour pri Bobrih osvojila Sloga

TOUR Napisal  Žiga Kobal Torek, 12 April 2016 15:42 velikost pisave zmanjšaj velikost pisave povečaj velikost pisave
Oceni ta prispevek
(0 glasov)

V športnem parku na Rakovniku so se 10.4.2016 otvorila nova igrišča za petanko.

Novoustanovljena ekipa Bobri je organizirala prvo tekmovanje sezone in sicer TOUR dvojke. Prvotno bi tekmovanje moralo potekati dan prej, ampak se je zaradi vremena po racionalni odločitvi TRK-ja prestavilo na nedeljo.

Tekmovanje se je začelo s podelitvijo pokalov najboljšim igralcem pretekle sezone, ki jo je opravil predsednik TRK-ja Jože Skrbinek. Po tem pa se je tako kot v Velenju podelila plaketa organizatorjem in novoustanovljeni ekipi Bobri za otvoritev igrišč.

Po pozdravnem govoru predstavnika ekipe Bobri se je tekmovanje končno začelo. Prijavilo se je 33 dvojk, zato je bila v prvem krogu švicarskega sistema Bucholz ena ekipa prosta. Po 5 krogih se je naprej uvrstilo 16 najboljših ekip in začeli so se dvoboji na izločanje. Zaradi zahtevnosti in nepoznavanja terenov je prišlo do kar nekaj presenečenj.

 

Končni vrstni red je bil sledeč: 

3. MESTO: ekipa Mlada upa( Simon Bračič, Blaž Bonšek)

                    ekipa Velenje 4( Aleksander Čanč, Avgust Vtič)

2. MESTO: ekipa Pro team( Veronika Prohart, Goran Prohart)

1. MESTO: ekipa Forever Sloga( Matevž Dovžan, Jože Skrbinek)

 

Bobri se hkrati vsem lepo zahvaljujemo za udeležbo na tekmovanju in hkrati  upamo, da se tudi v prihodnje vidimo v tako lepem številu.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/zdpssi02/public_html/templates/ot_vozzmag/html/com_k2/templates/default/item.php on line 277
Prebrano 1163 krat Nazadnje urejano na Sreda, 13 April 2016 11:20