DP dvojice - mladinci-cicibani 2016

Državna prvenstva Napisal  Laura Bračič Torek, 07 Junij 2016 18:26 velikost pisave zmanjšaj velikost pisave povečaj velikost pisave Galerija slik
Oceni ta prispevek
(0 glasov)

V nedeljo, 5.6.2016, dan po tekmovanju TOUR trojk, so se na Fužinah zbrali še mladi petankarji, ki so se pomerili na mladinskem državnem prvenstvu dvojic.

Tokrat se je zbralo 10 ekip iz petih klubov, kar polovica ekip pa prihaja iz OŠ Maksa Pečarja, kjer pridno trenirajo na pred kratkim prenovljenih igriščih ob šoli v okviru krožka petanke. 

Dvojice so se pomerile v treh skupinah, po tri oziroma štiri ekipe, ki so igrale vsaka z vsako. Iz skupine s štirimi ekipami sta v polfinale napredovali dve, iz skupin s tremi ekipami pa po ena. V polfinalu smo tako videli dvoboj ekip Hribovcev (Žiga in Žan Novak) in Vile Ane (Jan Franci Rode in Neža Krajnc). Zmagala je slednja, ki se je v finalu pomerila z ekipo Sršenov (Erazem Dragar in Matic Maričič), ki je v drugem polfinalnem boju premagala ekipo Medvedi 2 (Sašo Nikolić in Dejan Đajić). V boju za 3. mesto sta bila Sašo in Dejan uspešnejša in poskrbela za presenečenje, saj sta premagala bolj izkušena tekmovalca iz Dolskega, brata Žigo in Žana Novaka.

Vsem mladim tekmovalcem iskrene čestitke za lepe in požrtvovalne igre, še posebej pa dobitnikom pokalov, ki so svoje trofeje zagotovo že ponosno razstavili na svojih policah.

Dobitniki pokalov:

1. mesto: Neža Krajnc in Jan Franci Rode (Vila Ana)

2. mesto: Erazem Dragar in Matic Maričič (Sršeni) 

3. mesto: Sašo Nikolić in Dejan Đajić (Medvedi)

Še veliko petankarskih uspehov in užitkov v igri!

 

Prebrano 1271 krat Nazadnje urejano na Torek, 07 Junij 2016 18:33