DP natančno izbijanje 2015

Državna prvenstva Napisal  Klemen Poljanšek Torek, 24 November 2015 20:59 velikost pisave zmanjšaj velikost pisave povečaj velikost pisave Galerija slik
Oceni ta prispevek
(0 glasov)

V soboto 14.11.2015 se je na igriščih Športnega društva Zarja zaključila petankarska sezona v kategoriji članov z natančnim izbijanjem -naslednjivikend sledi še DP veteranov.

Na tekmovanje se je prijavilo 30 članov v moški konkurenci in 15 članic v  ženski. Tekmovanje je potekalo mirno in brez zapletov, videli pa smo tudi kar nekaj tesnih dvobojev v bitki za najvišja mesta. Ob tej priložnosti gre pohvaliti TRK in pa sodnike, ki si za izpeljavo tekmovanja zaslužijo pohvalo.

V moški konkurenci je letos slavil član Sloge Matevž Dovžan, ki je v finalu premagal  Hribovca Rode Žana. Tretje mesto sta osvojila Košič Srečko in Marko Živič.

Med ženskami pa se je ponovilo lanskoletno finale med članicama Sloge Veroniko Prohart in Kajo Jamnik v katerem je zopet zmagala slednja in obranila naslov najboljše. V polfinale sta se uvrstili še Teja Kršinar ter Marjana Živič.

Prebrano 1422 krat Nazadnje urejano na Torek, 24 November 2015 21:04