DP Ona On 2014

Share

V soboto, 31. 5. 2014, je potekalo državno prvenstvo mešanih dvojk, ali po domače ona-on, ki se ga je udeležilo  rekordno število parov, kar 36 jih je bilo.

Že zjutraj nas je pozdravilo sonce, morda so tudi zato pari prihajali nasmejani in dobre volje. Po uvodnem nagovoru in prigrizku so ekipe odigrale pet krogov »švicarja«, nato pa se je 16 ekip pomerilo na vse ali nič, torej na izpadanje. Rezultat prvega knock-outa je bil kar precejšnje presenečenje, saj so izpadle prve štiri najbolje uvrščene ekipe po »švicarju«, med njimi tudi nekaj imen, ki smo jih vajeni gledati v polfinalu in finalu.
Med najboljšimi štirimi ekipami so bile tokrat kar tri ekipe Brda. Menda bodo Fužine odslej imenovali  Medvedje brdo. Štrene jim je mešala le ekipa Sršenov, ki je na koncu osvojila tretje mesto.


Končni vrstni red:

1. mesto: Nataša Novak in Klemen Podgoršek (Brdo)

2. mesto: Marjana Živič in Marko Brajer (Brdo)

3. mesto: Tatjana Šeruga in Slavko Novak (Brdo)

3. mesto: Mateja Kvartuh in Vinko Kvartuh (Sršeni)

V imenu gostiteljev čestitam dobitnikom pokalov in se zahvaljujem vsem tekmovalcem za udeležbo in prijetno druženje. Hkrati pa vas vse vabim na družabni turnir, Petačev memorial, ki bo 14. 6. 2014 na Fužinah, v spomin na našega nekdanjega člana Janeza Petača.